Trainingen

prestrainKwaliteitspartners is een samenwerkingsverband tussen Steps2Wisdom en Invert Innovatie Management. In dit samenwerkingsverband bundelen beide organisaties hun kennis en kunde, dus samen zijn ze slimmer! Steps2Wisdom is een specialist in het maken en beheren van digitale leermiddelen.

Kwaliteitspartners heeft de training Kwaliteit in de Mondzorg© ontwikkeld welke gebaseerd is op het zogenaamde ‘blended learning’ “. In de vorm van combinatie van e-learning en de ‘traditionele’ manier van leren is een unieke formule ontwikkeld waarmee u als tandartspraktijk uw eigen kwaliteitsmanagementsysteem op kunt zetten. De leeromgeving is overal toegankelijk via de Cloud en het praktijkwerkboek is daaraan gekoppeld. Het digitale leren wordt gecombineerd met praktijkbezoeken voor de gewenste ondersteuning. Zo vindt het contact op meerdere manieren plaats om de kennis en kunde over te brengen op de gewenste manier.

De voordelen van deze unieke formule zijn talrijk, maar om er enkele te noemen:
  • De cursist kan in de gewenste omgeving de stof doornemen in een eigen tempo en op een zelf gekozen moment.
  • Er kan enorm bespaard worden op de kosten, zo is van reiskosten geen sprake en hoeft er geen opleidingsruimte gehuurd te worden.
  • Op meerdere manieren wordt de leerstof over gebracht. Zo wordt het leerproces versneld en de stof beklijft beter.
  • De leerstof kan zo vaak geraadpleegd worden als gewenst.
  • Per rol of functie kan een selectie van de modules gevolgd worden die voor de betreffende medewerker van belang zijn. Er gaat geen tijd verloren en zo ontstaat een pakket op-maat.

Op de site van Kwaliteitspartners vindt u meer informatie en een voorbeeld van een trainingsmodule.

De gehele training kan geleverd worden, maar ook losse modules kunnen handig zijn als naslagwerk of als opfrisser voor reeds bekende leerstof. Invert innovatie Management beschikt over het CRKBO-certificaat en daarmee is uw investering vrij van BTW.