Referenties

Invert Innovatie Management heeft meerdere mondzorgpraktijken geadviseerd of voorziet deze nog steeds van gepast advies. Om u een beeld te geven van hun ervaringen, hierbij een aantal uitspraken en aanbevelingen.

“Bedankt voor het rapport dat je hebt opgesteld. Het geeft ons een boel verbeterpunten en we gaan ermee aan de slag”.
De heer Douma, tandarts en praktijkhouder Tandartspraktijk M.E. Douma.

“Onze praktijk was de eerste (2008) waarmee Petra een overeenkomst aanging om ons te begeleiden op de weg naar een HKZ certificering. Als snel bleek dat zij dat op zeer gestructureerde wijze aanpakte waarbij zowel wij, als praktijk, als zijzelf een positieve ontwikkeling doormaakten in dit voor ons beiden toen nog nieuwe proces. Inmiddels werken wij al meerdere jaren met veel plezier met het praktijkwerkboek. Zij heeft ervoor gezorgd dat door haar steeds terugkerende input het hele team de toegevoegde waarde van dit proces inziet en dat zij er met veel plezier mee werken. 
Het heeft onze praktijk duidelijk meer structuur gegeven.”
De heer Fick, tandarts en praktijkhouder Tandartspraktijk Fick & Lobach.

“Petra is een zeer integere, enthousiaste, gedreven, gepassioneerde vrouw die werkelijk weet wat kwaliteit inhoudt. Enorm geduldig en hulpvaardig. Een zeer coachende houding met een ‘never giving up’ attitude. Het was voor mij een enorm plezierige ervaring om samen met Petra het hele HKZ-proces te doorlopen binnen de tandartsenpraktijk. Ik heb heel erg veel van haar mogen leren en ben dankbaar voor haar oprechte, heldere en eerlijke feedback. Zeer prettig om met haar samen te werken, enorm betrouwbaar, professioneel en vakkundig. Petra bedankt! “.
Marja van Doremalen, praktijkmanager Merel Kooning Praktijk voor Tandheelkunde en Orthodontie.

“Onder deskundige begeleiding van Petra hebben wij de afgelopen jaren het kwaliteitsmanagementsysteem van Invert Innovatie Management in de praktijk gebracht. Alle behandelingen zijn geprotocolleerd en over iedere stap is eens goed nagedacht. Dit heeft een zeer goed effect gehad op de kwaliteit van onze praktijk in al zijn facetten. Omdat iedere medewerker heeft deelgenomen aan de ontwikkeling van het werkboek, wordt dit ook in door het hele team gedragen. Petra is een bindende factor, spoort iedereen aan en zorgt dat gestelde doelen ook werkelijk gehaald worden”.
De heer Verhoeven, tandarts en praktijkhouder Tandheelkundige Praktijk Verhoeven.

“Ik vond de IQual-presentatie zeer inspirerend. Door veel praktijkvoorbeelden kreeg ik direct zin om er mee aan de slag te gaan. Ik zou deze presentatie zeker aanbevelen bij andere IQual-groepen.”
Mevrouw Kramer, Tandarts Praktijk voor Tandheelkunde – de Raadt.

Onder begeleiding van Petra zijn we begonnen met het formuleren van een visie en een missie en alle doelen uit te werken in concrete stappen. Door Petra’s prettige en kritische begeleiding is er nu meer focus en ligt er een gedetailleerd praktijkplan. Petra bedankt! ”
Loes Meijerink, Tandarts en praktijkhouder Praktijk  voor Tandheelkunde Loes.