Partners

Invert Innovatie Management werkt graag samen met andere adviseurs en organisaties zodat kennis en kunde gebundeld en aangevuld wordt. Op deze pagina vindt u deze partners en een korte beschrijving van de aard en vorm van de samenwerking.

Eenvoud in Kwaliteit

Eenvoud in Kwaliteit is een kleinschalig adviesbureau dat op veel dezelfde adviesgebieden opereert als Invert Innovatie Management, maar heeft andere doelgroepen in de zorgsector. Trudy Engering adviseert met name zorggroepen en huisartspraktijken Afgewisseld met andere doelgroepen binnen de zorg adviseert ze op het gebied van kwaliteitsmanagement, in combinatie met oplossingen vanuit de Lean filosofie. Trudy is lead auditor en haar deskundigheid op het gebied van Leanmanagement is bekroond met haar Black Belt certificaat. Haar enthousiasme en creatieve instelling inspireren. Invert Innovatie Management en Eenvoud in Kwaliteit hebben in een vruchtbare samenwerking onder meer de kookworkshop Lean & Lekker© ontwikkeld.
Lean en Kwaliteit, een goed huwelijk!

www.eenvoudinkwaliteit.nl

Steps2Wisdom

Steps2Wisdom is een organisatie voor digitale leermiddelen van ontwikkeling tot en met beheer en is gespecialiseerd in Het Nieuwe Leren. Het Nieuwe Leren is een combinatie van traditioneel leren en E-learning. Door bundeling van expertises op de gebieden van kwaliteitsmanagement en Het Nieuwe Leren is het produkt ‘Kwaliteit in de Mondzorg’ ontwikkeld. Het samenwerkingsverband tussen Invert Innovatie Management en Steps2Wisdom heeft de naam Kwaliteitspartners.
‘Kwaliteit in de mondzorg’ zorgt voor synergie in uw praktijk!

www.steps2wisdom.nl

www.kwaliteitspartners.nl