Kennismaking

petra2Invert Innovatie Management bestaat sinds 2007 en is een initiatief van ing. Petra van der Zwan. Tijdens haar opleiding Levensmiddelentechnologie maakte ze al kennis met de principes van kwaliteitsmanagement. Deze kennis heeft ze uitgebreid middels de Lead Auditor Course (LAC) en een training voor Leanmanagement.

Tijdens de functie van rayonmanager in de farmaceutische industrie adviseerde ze huisartsen en specialisten op diverse indicatiegebieden. Zo werd haar interesse gewekt in de medische wetenschap. Gedurende haar werk als beleidsmedewerker binnen een groot verzorg- en verpleeghuis, kwamen beide interessegebieden samen. Na certificering van de instelling was haar werk voltooid en heeft ze de stoute schoenen aangetrokken om in de mondzorg haar kennis en kunde in te zetten. Dit bleek een grote uitdaging, kwaliteitsmanagement bleek nieuw voor deze zorgsector.
Ze werkt graag samen met andere adviseurs om van elkaar te leren en elkaar aan te vullen. Haar adviesdiensten stemt ze graag af op uw wensen en praktijkcultuur. Haar studie op de Academie Integrale Menswetenschappen zorgen voor de menselijke benadering in haar werkwijze. Door flexibiliteit werkt ze op maat of biedt ze meer standaardoplossingen aan indien gewenst. Als adviseur gelooft ze in lang termijn relaties met haar opdrachtgevers om het kwaliteitsdenken te borgen.

Missie

Invert Innovatie Management biedt dienstverleners in de mondzorg overzicht, duidelijkheid en stuurbaarheid van de praktijkvoering waarbij continue kwaliteitsverbetering en efficiënt werken centraal staan.

Visie

Door het bieden van advies en ondersteuning en het verstrekken van informatie wordt kennis en kunde gegenereerd. Onderscheidend vermogen uit zich in een flexibele manier van werken en aanpak die afgestemd is op de behoefte van de doelgroep.